O le faʻatinoga o tala lelei faʻatasi, o le maketi o loʻo i luga

Pe a avea nofoaga malosi matagi maualuga ma "malosi autu" e faateleina ai le vaega o le gaosiga o malosiaga faʻafouina, o le teuina o le malosi ua avea ma "faʻatulagaina masani" o le malosi o le matagi ma le photovoltaic faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

a'e1

"I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻatuputeleina le pisinisi fou malosi, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga mo maʻa e teu ai le malosi, faʻatasi ai ma le tele o maketi maketi i le lumanaʻi."Fai mai Penghui Energy (300438.SZ) i se suʻesuʻega faʻalapotopotoga talu ai nei o loʻo faʻalauteleina le gafatia e tali atu ai i le faʻateleina o le manaʻoga mo le teuina o le malosi.

Ua na'o se la'ititi o le alamanuia.

E le gata i lea, i le faʻaputuina o manaʻoga fou i le taimi nei i totonu ma fafo, o kamupani lisiina i le vaega o le teuina o le malosi na lipotia le tala lelei faʻatasi i le kuata lona tolu.

E tusa ai ma faʻamaumauga a le 21st Century Business Herald, i le kuata muamua e tolu, 42 A-share kamupani lisiina o loʻo auai i luga ma lalo ifo o le alamanuia teuina o le malosi na ausia le aofaʻi o tupe maua faʻagaioiga o 761.326 piliona yuan, faʻatasi ai ma le tausaga i le tausaga. fa'atupulaia e 187.68%;O tupe mama e maua mai i tagata e umia sea o kamupani lisiina e 56.27 piliona yuan, i luga ole 190.77% i lea tausaga ma lea tausaga.

a'e2

Mai le vaaiga a le maketi, o le auala e teu ai le malosi o loʻo i ai se maualuga maualuga o le teufaafaigaluegaina ma le faʻatupeina o le naunautaiga, ma le tele o tagata fou e auai mai i soʻo se ituaiga o olaga.

E oʻo mai ia Oketopa 31, o kamupani uma na lisiina na tuʻuina atu a latou lipoti tau tupe mo le kuata lona tolu o le 2022. O le tuputupu aʻe o pisinisi e teu ai le malosi o le tele o atinaʻe e sili atu nai lo faʻamoemoega maketi, faʻatasi ai ma uta ua tumu ma oloa le maua.

O le fa'avasegaina o lipoti ta'i tolu ta'ikuata, o le sili atu o fa'amoemoega ua avea ma upu maualuga e fa'avasega ai le fa'atinoga o kamupani fa'apipi'i malosi, ma o le si'itia o tau o oloa ma le si'itia o mana'oga mai fafo ua tele sona sao.


Taimi meli: Nov-07-2022