O fea oi ai le oem gaosi oloa fagafao?

O fea oi ai le oem gaosi oloa fagafao?

O oloa fagafao OEM gaosi oloa e masani ona tufatufaina atu i le tele o itulagi taua i Saina, lea e maua ai se numera tele o auaunaga faʻapipiʻi OEM mo pisinisi oloa fagafao ma punaoa tau alamanuia sili ona lelei, tekinolosi gaosiga lelei ma le faʻaogaina lelei o le sapalai.

Pet oloa oem gaosi gaosiga e masani ona aofia ai nofoaga nei 5:

(1) O loʻo i ai i le Itumalo o Jiangsu se tulaga taua i le fanua o oloa fagafao OEM gaosiga.Faatasi ai ma i latou, o Jiangsu Yihe e lauiloa mo lona lava ituaiga Paihao ma Yihe, ma o ana oloa e auina atu i fafo i le tele o atunuu i le salafa o le lalolagi.Xuzhou Supet's cradle dog brand ose fagafao fagafa'ailoga fagafa'ailoga lauiloa i Saina, maua ai le tele o oloa mata'utia mo aiga fagafao.E le gata i lea, o Suzhou Shengkang e taulaʻi i le gaosiga o oloa fagafao, faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o oloa ma tagata faʻatau i le tele o atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi.

(2) O le Itumalo o Hebei o se faavae taua foi mo oloa fagafao OEM gaosiga.Aemaise lava le eria o Xingtai, ua lauiloa o le "nuu o meaai fagafao i Saina", o le tele o pisinisi fagafao meaai o loʻo olaola iinei.O nei atina'e e tele lava ina gaosia mea'ai fagafao e sili ona lelei, ma o oloa e aofia ai le tele o fa'ato'aga e pei o taumafa, mea'ai, ma mea'ai apa.

(3) O oloa fagafao OEM gaosi oloa i le Itumalo o Zhejiang e malosi foi.Aemaise lava i Jinhua, o loʻo i ai se numera tele o mea faʻatau oloa fagafao, faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o oloa, e aofia ai meataalo fagafao, fagafao sapalai ma isi.Faatasi ai ma i latou, Zhejiang Jiahe Pet Products Co., Ltd. o se tasi o fagafao oloa gaosi oloa sili ona tele i Saina, ma o ana auaunaga OEM e fiafia i se talaaga maualuga i le alamanuia.

广东永超科技塑胶模具厂家模具车间实拍08

(4) Dongguan i Guangdong Province o se vaega taua foi mo oloa fagafao OEM gaosi.O iinei na aoina ai le tele o pisinisi gaosi oloa fagafao tetele, e pei o Guangdong Yongsuper Technology intelligent manufacturing Co., LTD., Haituo fagafao oloa, oloa fagafao Quanyou, ma isi.

(5) O nisi o atinaʻe i le Itumalo o Hunan ua latou ausia foi taunuʻuga i le tulaga o oloa fagafao OEM gaosiga.Mo se faʻataʻitaʻiga, Hunan Dajiang Pharmaceutical Group Co., Ltd. o loʻo tuʻuina atu auaunaga faʻatautaia OEM e faʻavae i luga o suʻesuʻega ma atinaʻe ma faʻafouga fagafao.O lona faʻavae gaosiga o loʻo i ai meafaigaluega faʻapitoa ma 'au faʻapolofesa e faʻamautinoa ai le tulaga mautu ma le faʻatuatuaina o oloa.

I le aotelega, o oloa fagafao OEM o loʻo faʻasalalau lautele i Saina, ma o atinaʻe i nei vaega ua faia ni sao taua i le atinaʻeina o pisinisi oloa fagafao ma o latou lava lelei ma uiga.


Taimi meli: Apr-24-2024