O fete'ena'iga a Rusia ma Iukureini e mafua ai le toe fuata'iga o le malosi

Talu mai le feteenaiga i le va o Rusia ma Iukureini, ua iloa e le lalolagi le malosi o le aʻafiaga ma le aʻafiaga i le tamaoaiga o se atunuu, faʻalagolago i le faʻaulufaleina mai o le malosi ma le faʻaaluina o tupe i luga o punaoa na avea ma tapulaa o le atinaʻe o le atunuʻu ma le evolusione o taua. o le taimi nei ua sili atu i mea uma e faʻamoemoeina e tagata, i aso nei, o loʻo matua popole lava le tulaga, o le tau o itu uma e lua e le mafaamatalaina, E ui lava i faʻasalaga faifaipea faasaga ia Rusia, e leai se atunuʻu Europa na faʻamalosi e talepe atoatoa.

图片1

O le mafuaaga autu o le faʻaaogaina e Europa le 500 piliona kupita mita o le kesi i tausaga taʻitasi mo le gaosiga o le eletise, faʻamafanafana, gaosiga o fale gaosi oloa ma isi vaega.I Siamani, 61.9%, 70.1% i Austria, 76.5% i Latvia, 84.1% i Slovakia, 64.1% i Hanikeri, 53.1% i Tenimaka, 64.2% i Polani ma 57.7% i Czech Republic na sau mai Gazpacho.O Finelani ma Bulgaria e 100 pasene, ma Eleni e 96.4 pasene.I le masina muamua o Iulai o le tausaga nei, na pa'u ai le toeitiiti 40 pasene le fa'aolaina a Taproom i le Iuni a Europa ma Peretania mai le vaitaimi lava e tasi i le 2021 i le 1.2 piliona kupita mita i le aso, o le tulaga aupito maualalo lea i le 40 tausaga.Ona, faʻasalalau e Rusia o le a tapunia uma sapalai mai ia Aokuso 31 ia Setema 2 ona o faʻafitauli faʻapitoa.I le aso 2 o Setema na faasilasila ai e Gazpacho o le a tapunia atoa le laina o le North Stream 1, sui mai le toe faʻaleleia i le tapunia e le tumau.

图片2

O le a tuʻuina atu le faʻalavelave, o le mea na tupu le toe fuataʻiina o le malosi e tatau ona faʻavaveina le faagasologa, o galuega fou malosi o loʻo i luga o le lisi o mataupu, o le kamupani suauʻu a le atunuʻu o Nouei 6, faʻatatau e le aofia ai le UK, e manaʻomia e kamupani malosi a Europa ona faʻaopoopo i maketi malosi. mo le aofaʻi o le itiiti ifo i le 1.5 trillion euros (10.3 trillion yuan) margin, E tuʻu ai le mamafa i malo o Europa ma faletupe tutotonu e tuʻuina atu le tele o tupe.

图片3

O se avanoa lea e mafai ona vaʻaia e tagata uma, o le a mautinoa lava le avea o le poloketi malosi o le photovoltaic ma se vevela vevela, ma Yongchao Plastic Technology Co., Ltd. o loʻo galue malosi i luga o lenei auala, o la matou faʻamatalaga lata mai o meafaigaluega gaosiga tetele 6, faʻatūina se 'au faʻapolofesa. e atiina ae galuega faatino photovoltaic malosi, ma DLMH ma isi taitai alamanuia e ausia le galulue faatasi.


Taimi meli: Sep-21-2022