Su'esu'ega ma atina'e a Yongchao

2022 o le tausaga lea e alu ese ai le pa o le teuina o le malosi a Saina. I le ogatotonu o Oketopa, o le 100-megawatt mamafa e teu ai le eletise eletise ma le auai o le Saina Academy of Sciences o le a fesoʻotaʻi atu i le Dalian grid mo le faʻatonuina.O le uluai poloketi fa'ata'ita'iga a le atunu'u 100MW a Saina mo le teuina o le malosi fa'aeletise, ma le nofoaga aupito tele i le lalolagi o lo'o tafe ai le suavai maa e teu ai le malosi o le eletise e sili atu le malosi ma le gafatia.

O lo'o fa'ailoa mai ai fo'i o le fa'aputuga o le malosi a Saina o lo'o vave ona ulufale mai.

Ae e le o le mutaaga lena o le tala.O le nofoaga muamua e teu ai le malosi o Saina ua amataina i Xinjiang, ona sosoo ai lea ma le galuega faataitai a Guangdong mo le teuina o le malosi, le Hunan's Rulin Energy Storage Power Station, Zhangjiakou Compressed Air Energy Storage Power Station ma isi 100-megawatt energy storage projects ua fesootai. i le faasologa.

Afai e te amanaia le atunuu atoa, e sili atu i le 65 100-megawatt fale teu oloa o loʻo fuafuaina pe faʻaogaina i Saina.E le o se fa'asili sili lena.O tupe teufaafaigaluega talu ai nei i le teuina o malosiaga i Saina e mafai ona sili atu i le 1 trillion yuan i le 2030, e tusa ai ma le National Energy Administration.

Ma'a1

I totonu o le 10 masina muamua o le 2022 naʻo, o le aofaʻi o tupe faʻaalu a Saina i galuega faʻapipiʻi malosi ua sili atu i le 600 piliona yuan, e sili atu i tupe teufaafaigaluega uma a Saina.I fafo atu o le atunuʻu, o loʻo faʻapipiʻiina maketi e teu ai le malosi i Europa, Amerika, Iapani ma Korea i Saute ma e oʻo lava i Saudi Arabia.O le taimi faatulagaina ma le fua e le itiiti ifo nai lo tatou.

Fai mai, Saina, ma le lalolagi lautele, o loʻo feagai ma le tele o galu o le fausiaina o le malosi.Fai mai nisi o tagata fai pisinisi: O le sefulu tausaga talu ai o le lalolagi o maa eletise, o le isi o le taaloga o le teuina o le malosi.

Huawei, Tesla, Ningde Times, BYD ma isi tagata tetele faavaomalo ua auai i le tuuga.O lo'o fa'alauiloa le tauvaga e sili atu le malosi nai lo le tauvaga mo ma'a eletise.Afai ei ai se tasi e sau i luma, atonu o le tagata lea na fanauina le Ningde Times o loʻo iai nei.

Ma'a2 

O le fesili la: aisea ua pa faafuasei ai le teuina o le malosi, ae o le a le mea o loo tau ai atunuu?E mafai ona maua e Yongchao se tulagavae?

O le fa'alavelaveina o tekonolosi e teu ai le malosi e matua'i fa'aSaina.O le uluai tekinolosi e teu ai le malosi, lea e tatau ona sili ona lauiloa o tekinolosi maa, na fausia i le 19th seneturi ma mulimuli ane atiina ae i ni masini eseese e teu ai le malosi, e amata mai i vai vevela e oo atu i nofoaga eletise photovoltaic ma nofoaga e teu ai le eletise.

O le teuina o le malosi ua avea ma atina'e.Saina i le 2014 na muamua taʻua le teuina o le malosi o se tasi o vaega autu e iva o mea fou, ae aemaise lava le vevela o le vevela o tekinolosi e teu ai le malosi i le 2020 a o Saina i lenei tausaga na ausia le tumutumu o ana sini e lua carbon-neutral, faʻaalia ai se fouvalega.O le malosi o le lalolagi ma le teuina o le malosi o le a suia e tusa ai.

Ma'a3

O maa ta'ita'i e na'o le 4.5 pasene o le aofa'i ona o le le lelei o le fa'atinoga, a'o le sodium-ion ma le vanadium ma'a e manatu le to'atele e ono suitulaga mo maa lithium-ion i le lumana'i.

O le sodium e sili atu i le 400 taimi e sili atu nai lo lithium ions, o lea e sili atu le taugofie, ma e mautu faʻamaʻi, o lea e leai sau lithium mu ma pa.

O le mea lea, i le tulaga o le faʻatapulaʻaina o punaʻoa lithium-ion ma le faʻateleina o tau o le maa, o maʻa sodium-ion ua tulaʻi mai o le isi augatupulaga o le tele o tekonolosi faʻavavau.Ae o Yongchao o loʻo faʻamoemoe mo le sili atu nai lo le sodium-ion maa tekonolosi.O loʻo matou tulituliloaina le faʻataʻitaʻiga o alamanuia o tekinolosi maa vanadium ion i le vaitaimi o Ningde.

Ma'a4

O punaoa ma le saogalemu o maa vanadium ion e maualuga atu nai lo ion lithium.I tulaga o punaoa, o Saina o le atunuu sili ona tamaoaiga i le lalolagi i le vanadium, ma le 42 pasene o faʻaagaaga, o le tele o ia mea e faigofie ona faʻaaogaina vanadium-titanium-magnetite.

I le tulaga o le saogalemu, vanadium tafe electrolyte maa vai sulfuric acid vaifofo o loo i ai ion vanadium, o le a le tupu mu ma pa, ma le electrolyte vai, e mafai ona teuina i totonu o le tane teuina i fafo atu o le maa, e le nofoia punaoa i totonu o le maa, i le umi e pei o le vanadium electrolyte fafo, e mafai foi ona faateleina le malosi maa.

O se taunuuga, faatasi ai ma le lagolago ma le faʻamalosia o faiga faʻavae a le atunuʻu, Yongchao Technology o loʻo faʻavavevave ona atinaʻe i luga o le ala o suʻesuʻega tekonolosi ma atinaʻe.

 


Taimi meli: Oke-25-2022